کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

شستا، ساختمان های فدراسیون فوتبال و پرسپولیس را به نام خود زد!

شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی از انتقال قطعی سند مالکیت فدراسیون فوتبال و سه‌دانگ از ساختمان باشگاه پرسپولیس به‌نام شستا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 05
کد خبر: ۸۶۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  مهدی اسماعیلی مدیر امور حقوقی و قراردادهای شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی درخصوص دریافت مبلغ پرداخت شده به فدراسیون فوتبال توضیحات زیر را ارائه کرد.

 

متن کامل توضیحات وی به شرح زیر است:

* شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی دی‌ماه ۱۳۹۸ با استناد به مصوبه ستاد مقابله با تحریم و مصوبه هیات امنای محترم سازمان تأمین اجتماعی و به‌منظور کمک به فدراسیون فوتبال در شرایط تحریم‌های ظالمانه و در راستای منافع ملی کشور نسبت به پرداخت ۲میلیون یورو به فدراسیون فوتبال به عنوان قرض، اقدام کرد.

 

* بر اساس این گزارش، شستا به‌منظور بازگشت مبلغ پرداخت شده، علاوه بر تعهد فدراسیون فوتبال که در متن مصوبه ستاد مقابله با تحریم ها نیز به آن تصریح شده و تعهد ریاست محترم وقت فدراسیون در مکاتبات متعدد، برای استرداد مبلغ ارزی دریافتی به نرخ روز تسویه یک فقره چک به مبلغ ۲میلیون یورو از حساب ارزی فدراسیون فوتبال به سررسید ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ نیز دریافت کرد.

 

* از همان زمان و با توجه به این‌که شستا وارد بورس شده بود و پیگیری منافع چند میلیون سهام‌داران خرد هم جزو اولویت‌های اقدامات مدیریت شستا قرار گرفت، مسیر مذاکره و تعامل برای دریافت مبلغ، موازی با اقدامات حقوقی پیش رفت و شستا به‌منظور صیانت از حقوق چند میلیون سهام‌دار به‌عنوان ذی‌نفعان، نسبت به طرح دعوا مطالبه مبلغ ۲میلیون یورو در مراجع قضایی اقدام کرد.

 

* پس از طی مراحل دادرسی با حضور وکلای فدراسیون فوتبال حکم محکومیت فدراسیون به پرداخت مبلغ ۲میلیون یورو بانضمام خسارت تاخیر تادیه و خسارات دادرسی صادر و پس از مضی مواعد قانونی قطعیت یافت.

 

* در همین راستا، متعاقبا اجراییه صادر و پس از طی شدن تشریفات قانونی اجرای احکام مدنی اموال توقیف شده کارشناسی، مراتب ابلاغ و اعتراض قانونی و آگهی مزایده ساختمان‌های فدراسیون فوتبال صادر شد. پس از گذشت مواعید قانونی، ساختمان‌های فدراسیون در قبال مبلغ روز تسویه به‌نام شستا منتقل و سند تک برگ آنها به‌نام شستا صادر و تحویل گردید.

 

* شایان ذکر است همانطور که قبلا مدیرعامل شستا بیان کرده، شستا با مجموع اقدامات قضایی و قانونی صورت گرفته مبلغ پرداخت شده را به نرخ روز بانضمام خسارات وارده از فدراسیون فوتبال وصول نموده است.

 

بنابر این گزارش، شرکت شستا مبلغ ۲ میلیون یورو به فدراسیون فوتبال برای پرداخت مطالبات ویلموتس قرض داد، اما حالا این شرکت در ازای مطالبات ساختمان فدراسیون و سه دانگ از سند باشگاه پرسپولیس را به‌نام خود کرد.

 

گفتنی است، علی سلیمانی خزانه‌دار وقت فدراسیون فوتبال در ۱۳ بهمن ۹۹ خبر از تسویه بدهی شستا داده و در این باره ادعا کرده بود: با همکاری وزارت ورزش و جوانان، ۴ میلیارد دیگر به شرکت شستا پرداخت شد. بدین ترتیب مجموع پرداختی به این شرکت به ۲۵ میلیارد رسید که براساس نرخ روز هنگام استقراض دقیقا معادل ۲ میلیون یورویی است که در سال ۹۸ از این شرکت قرض گرفتیم./ ورزش سه

ارسال نظر